Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Lakeside Resort Brielle scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 287 beoordelingen

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    7.5
  • Onderhoud
    8.1
  • Service point
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Roy&kelly Keulaarts
Datum: 28 februari 2024

Verblijf was prima alleen de privacy minder. Het zou fijn zijn als er overgordijnen in de woonkamer zouden hangen. Doordat deze er niet waren konden andere mensen naar binnen kijken. Verder schoon en onderhouden verblijf en aardige mensen bij de servicedesk.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Mooi huisje zeer netjes en schoon lekker genoten, alleen wel pokkeweer maar dat heb je in februari in nederland

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

De kinderchalet viel tegen. Er was geen materiaal in het keukentje, geen krijt bij het bord en weinig tot geen plaats om er mee te spelen.
De kamer zou in thema zijn, dat hebben we niet gezien. Jammer dat we hier voor bijbetaalden, dan stak ik dat geld beter ik een ruimer huisje.
De speeltuinen waren verzorgd en net als het hele park goed onderhouden. De keuze in het restaurant is wat beperkt, die pizza’s vielen wel in de smaak, de gewone gerechten minder. De cava had geen bubbels meer, maar dat hadden we beter ter plekke gezegd.
Het gezelschap zat goed, de omgeving heeft veel te bieden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    4
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Het park is afdoende voor zakelijk verblijf. Er zijn verder nauwelijks voorzieningen en de wasserette is regelmatig buiten gebruik en niet afgestemd op de omvang van het park. Het is geen park waar iets te doen is. De huisjes zijn erg gehorig doordat de wind alle roosters in ramen en de afzuiginstallatie laat klapperen.
Tuinmeubelen zijn vies en liggen vaak in tuinen en op de grond. Het zou wat netter kunnen voor zo’n mooi park.
Vanuit mijn achtergrond zou ik strakker op wat zaken zitten.

Verder vriendelijk personeel die soms zichzelf lijken te moeten behelpen met de beperkte middelen in dit park.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Ik was aangenaam verrast door de praktische indeling van het verblijf en de sfeervolle inrichting. Ook de zeer up to date en volledige keuken was top. De locatie is mooi aan het meer en het park als geheel geeft een rustige uitstraling. Ik kom hier zeker terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Dieter
Datum: 15 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Janneke Gulen
Datum: 14 februari 2024

Geweldig ! Heerlijk rustgevend park, hond en kindvriendelijk. Mooie accommodatie, we willen heel graag nog terug komen bij jullie op het park ! We hadden een storing in ons huisje, deze werd echt snel opgelost. We vonden 10uur uitchecken erg vroeg, we mochten een half uur later, kosteloos uitchecken. Het is een mooi park met goede service in alles !! Dank dat jullie ons zon prettig verblijf hebben gegeven ! ♡

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: LC Velden
Datum: 14 februari 2024

alles is goed geregeld en personeel staat altijd voor je klaar

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 februari 2024

Mooi en gevarieerd vakantiepark. De woning is helemaal compleet, aan alles is gedacht. Het aanbod in het restaurant is wat mager. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en gastvrij. De toegangsweg scoort minpunten, een lange weg over een industrieterrein, daarna smal en bochtig. Het zou mooi zijn als dat beter kon!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.