Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Lakeside Resort Brielle scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 622 beoordelingen

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    7.6
  • Onderhoud
    8.5
  • Schoonmaak
    7.9
  • Service point
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.2

Bekijk 622 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juli 2024

Huisje had beter gepoetst mogen worden er lagen nog blikjes onder de zetel en haren in de douche tegen de muur . Ook het terras zat vol spinnen webben een of twee kan maar hier was duidelijk niet naar gekeken . Voor de rest was het een super leuk verblijf op een heel mooie locatie!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Mooi park met een.fijnhuisjr aan het water.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024

Mooi park. Fijne moderne en schone huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Wel wat gehorig, zeker in een woning met 8 personen. De ligging aan het water is top. Met lekker weer mis je een zwembad op het park zeker niet, bij slechter weer is het wel erg jammer. Er is wel een ballenbak net buiten het park. Met kleine kindjes moet je wel opletten zodra je buiten stapt uit je huisje omdat de vlonders geen hekje oid hebben. Veel zon , ook in de avond. En fijne loungebanken! De ligging van de accomodaties zijn wel erg gevoelig voor wind. Zeker in het weekend dat ik er was , waaide het flink en gingen de kussens en zelfs de stellages van de loungebanken er vandoor. Ik probeerde dit te voorkomen door kussens binnen te leggen maar toen vlogen de stellages het water in. Terwijl ik dit probeerde te voorkomen sloot de deur zich achter mij waardoor ik er niet meer in kon aangezien dit alleen met een pasje kan die toen binnen lag (en mijn kind van 3 jaar was alleen binnen). Het heeft uiteindelijk ca 30 min geduurd (en veel stress) voordat iemand de deur voor mij kon openen , en er werd me ook nog verteld dat het vaker gebeurd met de wind en ik de loungesets gewoon had kunnen laten gaan. Dit hadden ze van te voren wel even mogen communiceren (of de loungesets op voorhand bevestigen aan de vlonders) zodat bovenstaande niet was gebeurd.

rating-pie
Naam: Johan
Datum: 07 juli 2024

Mindervalide woning niet toereikend!

Voor mij en echtgenote was het prima, Maar voor schoonzus en zwager ( mindervalide) was het minder dan verwacht. Mn schoonzus heeft hierover ook al rechtstreeks een mail gestuurd. Hierbij deze mail : ---------- Forwarded message --------- Van: Henny Veeneman <veenemanhenny@gmail.com> Date: vr 21 jun 2024 19:29 Subject: Lakeside Brielle To: <info@roompot.nl> Goedenavond, Wij zijn afgelopen week bij jullie op het nieuwe park in Brielle geweest. Op zich een mooi klein park. Maar bij aankomst was ik erg verbaasd, dat er geen lift naar boven is. Mijn man zit in een rolstoel en kon dus moeilijk boven komen om naar het restaurant te gaan terwijl je wel een welkomstdrankje krijgt. Met de rolstoel zijn we toch boven gekomen, ik heb gelukkig nog redelijke conditie. Maar vele andere kunnen deze klim niet. En wat te denken van mensen met een rollater???. Boven is er keurig een invalide toilet, dus daar hebben jullie wel rekening mee gehouden?? Eenmaal in het huisje aangekomen, zien we een prima keukenblok, keurig douche stoel en steunen bij het toilet. De spiegel boven de wastafel werkt niet naar behoren, deze is niet op maat te zetten. Helaas heeft er nooit iemand na gedacht over een draaicirkel die je moet kunnen maken met een rolstoel. Gelukkig kan mijn man een paar passen lopen. Anders was het erg moeilijk voor hem geworden om naar het toilet te gaan. Het bed is erg fijn, maar doordat de kamer zo klein is, kom je met de rolstoel al bijna niet in de badkamer. De aankleding van het huisje is mooi, helaas niet handig voor mensen met een beperking. Een vloerkleed, een hele lage bank en stoelen waar je zover naar achter zit dat je er niet uit kunt komen. Misschien een tip om iemand die verstand heeft van mensen met een beperking eens mee te laten kijken. Net als de oprijplaat voor de ingang, deze moet je telkens verleggen, anders kan de deur niet dicht. Mijn eerste indruk was, gelijk weg gaan, maar we waren met 4 personen en hebben ons aangepast aan de mogelijkheden. Daarom ook nu pas mijn mail. Het zou zo fijn zijn dat als er staat dat het huisje aangepast is, dat er ook mee gekeken is naar de inrichting en de ruimtes. Dat ook wij een fijne vakantie kunnen houden. Ook mensen met een beperking hebben dit verdiend en zeker de mensen die voor hen moeten zorgen. Zij hebben er ook niet om gevraagd. Ik hoop dat jullie toch nog eens serieus gaan kijken wat er verbeterd kan worden. Oja, schoon was het ook niet echt. Lag nog een kledingstuk van iemand anders onder ons bed. Hartelijk groet, H. Veeneman Smeenkskamp 10 Epse. Wij zaten afgelopen week in huisje 78 onder de naam Kroeze geboekt.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juli 2024

We vonden de uitstraling van het park erg somber overkomen mede doordat alle huisjes dezelfde grijs/zwarte kleur hadden. Met regen is het helemaal somber, zelfs met zon niet gezellig. Er is weinig groen mede doordat het nog jonge aangroei is. Wij zaten in een huisje waar de auto niet voor kon komen. Bagage wagentjes zijn een aanbeveling met alle bagage diverse keren heen en weer lopen door de regen is niet fijn. Ook zou het handig zijn als de huisnummers op het huisje wat duidelijker aangeven zouden zijn. Terras bij ons is te klein voor 4 personen en niet geschikt met kleine kinderen, zouden zomaar in het slootje kunnen vallen. De huizen aan het meer hebben een mooier uitzicht. Het park is alleen te bereiken door een industrieterrein te rijden, ook niet goed met borden aangeven waar het park is. Verder was het huisje schoon en netjes en alles heel. Bedden waren goed. Even goed hebben wij een leuke midweek gehad en ons vermaakt met de omgeving verkennen ondanks het slechte weer. Brielle is een heel leuk stadje en het strandpaviljoen even buiten het park een aanrader.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2024

Heerlijk verblijf

Prachtige ligging en rustig gelegen.

rating-pie
Naam: Shauni
Datum: 05 juli 2024

Ik vind het een beetje jammer dat het restaurant zo vroeg sloot. En het speelplein was ook minimaal. Het gras was lang en stekelig en het water in het meer was niet echt schoon. Maar het huisje was gezellig en de sfeer zat goed dus over het algemeen had ik wel een goede ervaring.

rating-pie
Naam: Carl
Datum: 05 juli 2024

Heerlijk park

Heerlijk kunnen rusten van m’n burn-out gelukkig was het niet zo druk op het park huisje geweldig.

rating-pie
Naam: Virginie
Datum: 05 juli 2024
rating-pie
Naam: Gerrie
Datum: 02 juli 2024

Fantastisch. Komen zeker nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.