Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

We hadden de vooraf gestuurde info en de website bestudeerd en gingen er van uit dat er geen kookplaat zou zijn, alleen een magnetron. Tot onze verbazing was er wel een kookplaat.
Huisje is erg handig ingedeeld en alles was degelijk gebouwd.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Hans Knipscheer
Datum: 29 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024

De woning was super. Nieuw, gezellig en licht, maar de Wifi was DRAMATISCH. Dit verwacht je niet van een nieuw huisje en anno 2024. Niet 1 keer hier gebruik van kunnen maken, zodat onze eigen bundel nu bijna op is.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Arkadiusz Świerczyński
Datum: 20 maart 2024

RELAX

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Peter Van der Haeghen
Datum: 19 maart 2024

Mooie rustige locatie, ruime vakantiewoningen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

Kleinschalig park dat rust uitstraalt, ideaal voor de rustzoeker. Heel proper en netjes met erg vriendelijk en bekwaam personeel. Echt een aanrader voor de rustzoeker.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Carl A Schaffer
Datum: 15 maart 2024

Rustig

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Gerdy
Datum: 13 maart 2024

Prachtig ruim huisje.
Goede bedden en erg proper.
Airco zeker een meerwaarde.
Gezellig park
Wifi was ondermaats ( enkel s morgens voldoende signaal).
Snelheid van het doorgaand verkeer was te hoog.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 maart 2024

Prima accommodatie, vriendelijke medewerkers. Denk in voorjaar en zomer mooie ligging in mijn periode was het kaal.
Verbeterpunten
-snelheid van rijden op park
-het parkeren buiten de vakken
-afval container vol waardoor afval ernaast wordt gezet.
-missen van instructieboek voor apparaten in woning.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.